Direct contact

eikenprocessierups

Wij verwijderen de eikenprocessierups

en geven u weer een veilig gevoel in uw tuin

De lastige en schadelijke eikenproccesie rups heeft zich inmiddels over heel Nederland verspreid. Vanwege het extreem warme en drukkende weer van de afgelopen tijd is de overlast dit jaar weer extreem. De rupsen zitten niet langer meer op één nest in één boom, maar verspreiden zich met meerdere nesten langs wegen, fietspaden en helaas ook in uw tuin!

De rups is niet te bestrijden, het is enkel mogelijk om de overlast beheersbaar te maken en te houden. Het in aanraking komen met de haren van de rups kan leiden tot allergische reacties, brandwonden, zwellingen, rode ogen en verschrikkelijke jeuk. Het is daarom belangrijk dat bij het verwijderen alle haren worden verwijderd, deze blijven namelijk tot ruim 8 jaar actief!

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een definitieve afspraak.

Voorbeelden eikenprocessierups

eikenprocessierups bestrijding eikenprocessierups

Recensies

4 reactie(s)

Klik hier om uw ervaring te delen

2016.06.07 Auteur Wim Zwolle
Keurige dienstverlening!
2016.04.12 Auteur Jos
2 jaar geleden voor het eerst door Groenrecycling Rouveen laten verwijderen en vanaf de 1e keer zeer content. Jongens hebben er een goede kijk op en beschikken over goed én verzorgd materiaal.
Auteur Henk en Nina
Hoi,

Bedankt voor de snelle service, netjes!

Groetjes, Henk en Nina
Auteur Fam. vd Berg
Het was een lastige plek maar de jongens konden er goed me omgaan en hebben alles weg gehaald.

Mvg. J. vd Berg
Eikenprocessierups verwijderen

Direct contact

Werkwijze

Met onze hoogwerkers kunnen wij uw hele boom inspecteren op de eikenproeciessierups en vervolgens zullen wij deze met onze speciale eikenprocessierups zuiger verwijderen. Met de mobiele installaties kunnen wij ook uw tuinmeubelen reinigen van eventuele haren of eikenprocessierupsen. Uiteraard doen wij tijdens ons bezoek een grondige inspectie in uw tuin.