Van Afval naar Grondstof

Door de jaren heen is het recyclen van materialen steeds belangrijker geworden. Als sinds 1995 zijn wij actief in de groenrecycling en hierdoor hebben wij altijd vooraan gestaan op het gebied van recycling. Jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste recyclingmethoden maakt Van Reel BV een hoogwaardige speler in het recyclen van groenafval en sloophout. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en keurkenmerken, zoals bijvoorbeeld onze KEUR-compost. In combinatie met ons aannemersbedrijf zijn we een unieke totaalaannemer voor provincies,
waterschappen en gemeentes.

Keurcompost

Om voor het certificaat van Keurcompost in aanmerking te komen, moet groencompost onder strenge condities worden geproduceerd. Keurcompost wordt gebruikt om het bodemleven te optimaliseren. Grond met veel keurcompost houdt bijvoorbeeld langer vocht vast, en heeft de juiste verhouding van voedingstoffen. De keuze voor de moderne agrariër, die hem of haar helpt met maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Meer informatie aanvragen

Biomassa

Van Reel bv maakt van houtafval snippers die kunnen worden ingezet voor het opwekken van bio-energie. Hiervoor verzamelen we al het groenafval van aannemingswerken, projecten en bredere inzamelingsactiviteiten.

Onze grondbank

De bij onze graafwerkzaamheden vrijgekomen grondsoorten moeten op de juiste manier gemanaged worden. Onze jarenlange ervaring met deze processen stelt ons in staat om te functioneren als grondbank. Is er bij uw bouwproces een overschot aan verschillende grondsoorten? Schakel ons dan in om dit proces te begeleiden.

Zeefwerkzaamheden

Recyclen begint met sorteren, want afval sorteren kan flink kosten besparend zijn voor u als
opdrachtgever en daarnaast bevorderd het de mogelijkheden van afval. Doormiddel van diverse type zeefmachines kunnen wij vrijwel alles zeven. Daarnaast hebben wij op onze locatie in Rouveen een vaste zeefinstallatie ontworpen waarmee wij
grote partijen kunnen zeven, met een capaciteit van wel 250 m3 per uur.

Van Reel

Uithofsweg 2
7954 XS Rouveen


KvK
05074029

Contactgegevens

T: 0552-463891
F: 0522-465274
@: info@grrouveen.nl