baggerbedrijf
baggerbedrijf
baggerbedrijf
Moeraskraan

Natuur en cultuurtechnisch

Groenrecycling Rouveen voor een milieuvriendelijke uitvoering

Moeraswerkzaamheden groenrecycling rouveen

Moeraswerkzaamheden

Onder moeraswerkzaamheden verstaan we bijvoorbeeld het uitbaggeren van sloten, kanalen, rivieren en meren, maar ook het onderhoud aan natuurgebieden. Ideaal bij baggerwerkzaamheden zijn onze speciaal ontworpen moeraskranen, deze zijn uitgerust met rupsen van 140 cm breed en kunnen op vrijwel ieder moeilijk begaanbaar terrein uit de voeten, tot een diepte van 160 cm. 

rooi-werkzaamheden groenrecycling rouveen

Rooiwerkzaamheden

Groenrecycling Rouveen kan op elke locatie een boom voor u rooien. Onze veelzijdigheid van machines en  medewerkers helpt mee om de klus veilig en snel voor u uit te voeren, zowel in de stad als in het moeras. Onze machines zijn speciaal aangepast aan verschillende omstandigheden zoals kleine ruimtes en moeilijk bereikbare locaties.

Processierupsbestrijding groenrecycling rouveen

Processierupsbestrijding

In Zuid-Nederland zijn de meeste mensen wel bekend met de eikenprocessierups. Deze lastige en schadelijke rups heeft zich inmiddels over heel Nederland verspreid. We kunnen een rupsennest voor u op 3 manieren verwijderen. De plukmethode klimmend, plukmethode hoogwerker en de zuigmethode. Uiteraard zorgen wij voor de verwerking van het afval.

Maak een afspraak

Iepziekte bestrijding groenrecycling rouveen

Iepziektebestrijding

De iep wordt bedreigd door de iepziekte. Deze verwelkingsziekte wordt veroorzaakt door een schimmel. Groenrecycling Rouveen is een speciaal voor Iepziekte gecertificeerd bedrijf. Wij zorgen voor de bestrijding en controleren een aantal keer per groeiseizoen alle iepen. Zodra er bij een boom de iepziekte is vastgesteld verwijderen wij de boom zo snel mogelijk en verwerken wij de vrijkomende hout en takken stromen.

Contact

 • Adres
  • Bezoekadres:
   Uithofsweg 2
   7954 XS Rouveen‎

   Factuuradres:
   Oude Rijksweg 335
   7954 EL Rouveen
 • Telefoon
 • E-mail