Biomassa
Compost
Compost

Recycling

Groenrecycling Rouveen maakt gebruik van de nieuwste recyclingsmethoden

Keurcompost groenrecycling rouveen

Keurcompost

Keurcompost is onder zeer strenge condities geproduceerde groencompost. Het juiste gebruik/de inzet van voldoende keurcompost brengt het organisch bodemleven weer in balans. De bodem houdt langer vocht vast en geeft de voedingsstoffen geleidelijk af. Met de inzet van keurcompost is de moderne agrariër zeker bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Informatie aanvragen

Biomassa groenrecycling rouveen

Biomassa

Energie uit houtsnippers wordt ook wel bio-energie genoemd. Bio-elektriciteit en biowarmte komen namelijk voort uit biologisch materiaal. Al het groenafval dat afkomstig is van aannemingswerken, projecten en inzamelingen werken we op tot biomassa. Het grootste deel wordt ingezet voor de opwekking van elektriciteit en warmte.

Informatie aanvragen

Zeefwerkzaamheden groenrecycling rouveen

Zeefwerkzaamheden

Zeven doen wij met een trommelzeef, een vlakdekzeef en een sterrenzeef. Onze machines zijn mobiel en daarom op elke plaats inzetbaar. Groenrecycling Rouveen zorgt ervoor dat de zeefmachine op de plek van bestemming wordt gebracht, zodat de opdracht zo snel en secuur mogelijk wordt voltooid.  Machines met machinist zijn uitgevoerd met overdruk en beschikken over de  benodigde certificaten.

Neem contact op

Asbestverwijdering groenrecycling rouveen

Asbestverwijdering

Asbest dient veilig en vakkundig verwijderd te worden, omdat het schadelijk is voor de gezondheid en de omgeving. Groenrecycling Rouveen is volledig gecertificeerd op het gebied van reinigen en verwerken van asbestgrond. Wij kunnen de grond voor u onderzoeken en indien er inderdaad asbestgrond wordt vastgesteld, reinigen wij de bodem grondig.

Neem contact op

Contact

 • Adres
  • Bezoekadres:
   Uithofsweg 2
   7954 XS Rouveen‎

   Factuuradres:
   Oude Rijksweg 335
   7954 EL Rouveen
 • Telefoon
 • E-mail